A dermaflora világa

Mi az, amiért minden nő képes hegyeket megmozgatni? A szépség.

De belegondoltál már abba, hogy ahhoz, hogy szépnek érezhesd magad, a bőrödet folyamatosan különböző hatásoknak teszed ki? Radírozod, sminkeled, fested, barnítod, pirosítod, gyantázod, borotválod, reszeled. Mindezek mellett pedig számtalan krémmel kened.

Nézz csak be a fürdőszobádba! Tömérdek mennyiségű ápolószert látsz majd, amelyek főként a reklámokon keresztül éreztetik veled, hogy rövid időn belül eléred a kívánt célt: bőröd sima, bársonyosan puha lesz, arcod fiatalos és ragyogó, hajad pedig selymesen fényes. És persze minimum 24 órán át egy csepp izzadságot sem termelsz. Azonban miközben ezeket a termékeket használod, talán nem is vagy tudatában annak, hogy kárt teszel a bőrödben: tönkreteszed annak természetes védekező képességét. Ennek következményeként jelennek meg a különböző bőrallergiák, foltok, ekcémák, bőrpirosodások, a fokozottan száraz bőr, esetleg a bőrgyulladás.

Ezen problémák megelőzésére vagy enyhítésére hoztuk létre a Dermaflora Natural Cosmetics 0% készítményeket, amelyek könnyedén és természetesen segítenek Neked a mindennapi bőrápolásban, hogy újra elégedett lehess bőröd állapotával és ápoltságával.

Jelenleg három, különböző összetételű család közül választhatod ki a számodra megfelelőt: a Sensitive termékek kiemelkedő tulajdonsága az illatmentesség, ezért érzékeny bőrű férfiaknak is ajánlunk. Az aloe vera, illetve az argánolaj és méz hatóanyaggal megálmodott termékeink pedig ezen összetevők jótékony hatásaival tesznek bőröd egészségéért.

Termékeinkről és az összetevőkről weboldalunkon még több információt találhatsz.