• Alkoholmentes
  • Kőolajszármazék mentes
  • Parabénmentes
  • SLES mentes
  • Színezékmentes

Dermaflora Natural Cosmetics 0% Hydro-Light hidratáló gél

A hidratáló, bőrmegújító gél különleges összetevője a Hydro-Light, amely bőrhidratáló tulajdonságú csökkentett deutérium tartalmú víz. Az arcápoló ceramid összetevője erősíti a bőr védekező funkcióját, javítja nedvességmegtartó képességét. A ceramidok a bőr saját zsírtartalmú molekulái, és a bőrréteg kötőanyagaiként a hámsejteket összetartva vesznek részt a bőr vízvesztésének akadályozásában, hidratáltságot eredményezve.

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% Hydro-Light hidratáló gél állagának köszönhetően könnyen felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön, nem ragad, kellemes, üde illata pedig megkoronázza az arcápolás élményét. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.

Az arcápoló hialuronsavat is tartalmaz, ami egy természetes eredetű összetevő, amely az összes szövetben megtalálható, az emberi testben pedig több más mellett vízmegkötő szerepe van: egyetlen molekulája akár ezer vízmolekulát is képes megtartani. Ennek köszönhetően növeli a bőr vízmegtartó képességét, rugalmasságát, erősíti külső rétegét, és nagymértékben csökkenti a kialakult ráncok mélységét. Használható arcra, nyakra, dekoltázsra.

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% Hydro-Light hidratáló gél egyediségét a ceramid, a Hyro-Light és a kis molekulasúlyú hialuronsav együttes hatása eredményezi.